Подпомагаме създаването на модерни и сигурни магистрали, тунели и мостове. Като пазарен лидер с дългогодишен международен опит АСО предлага иновативни решения за управление на повърхностни води от магистрали, тунели, мостове и пътища.

Подпомагаме създаването на модерно и функционално жилищно строителство. Нашата богата гама от продукти помага да се осигурят решения в отговор на всички функционални и естетични изисквания за управление на водите вътре и извън сградите.

Подпомагаме създаването на емблематични хотели по света. ACO има дългогодишен международен опит в системните решения за хотели. Богатото ни портфолио от продукти и услуги предлага приложение в 8 различни зони на хотела.

Подпомагаме създаването на градската среда на бъдещето. Инфраструктурата и озеленените площи дефинират атмосферата на града. Решенията от ACO допринасят за създаването на устойчива и естетична жизнена среда в градовете.

Свържете се с нашия екип от търговски и технически специалисти. Заедно ще открием най-доброто решение за Вашия проект.

ACO. creating the future of drainage

Системите на АСО осигуряват решения за отводняване на околната среда на бъдещето

За да посрещнем екстремните метеорологични явления, които все по-често наблюдаваме, са необходими комплексни и детайлни концепции за отводняване. АСО постига това с интелигентни решения, които работят в две посоки: защитават хората от водата и обратно - водата от хората.

Виждаме пазара през очите на клиентите си, идентифицираме се с нуждите им и създаваме решения, които отговарят на желанията им. Ние сме лидери на пазара с голям международен опит и цялостен местен подход.

TOP