zum anfang der seite
 
Продукти
Системни решения за отводняване и пречистване на отпадни води
Ref_4_vagott
Външно отводняване
АСО е световния лидер в проектирането и производството на системи за повърхностно отводняване. Отводнителните системи на ACO са проектирани за ефективно отвеждане на повърхностната вода и други течности към подземната канализационна система. Те са произведени от полимербетон, неръждаема стомана или пластмаса, в зависимост от предназначението и класовете на натоварване, които трябва да покриват. Системите имат програма от решетки, подходящи за всяко архитектурно и техническо изискване по отношение на естетика и функционалност.

 повече


Отводняване за инфраструктура
АСО предлага широк спектър от висококачествени капаци за шахти и ревизия за всички класове на натоварване и различни канализационни структури. Серията включва високотехнологични и надеждни във времето продукти от поцинкована и неръждаема стомана, чугун и алуминий.

 повече


modular_2000
Отводняване на сгради
ACO предлага функционални решения за отводняване на производствени и санитрани помещения. Системите от канали и сифони са разработени в съответствие с най-високите изисквания за хигиена, натоварванр, устойчивост на корозия и агресивни материали. В зависимост от областта на приложение се предлагат продукти от неръждаема стомана, чугун или пластмаса.

 повече


Rinckens_Haus
Икономични решения за дома, двора и градината
Решения за непрофесионално полагане и лесна поддръжка, които гарантират сигурност и функционалност. Освен системи за външно отводняване, продуктовата серия включва и входни изтривалки, светлинни шахти тип "английски двор", дренажна настилка за паркинг, сифони и душканали за баня.

 повече


Aufsicht_auf_Flachdach
Покривно отводняване
Покривните воронки на АСО са разработени за гравитационно или вакуумно отвеждане на води от покриви, тераси или надземни паркинги. Продуктите са разработени от неръждаема стомана или чугун, в зависимост от функционалните изисквания.

 повече


Wasserfall
Сепариране на петролни продукти и органични мазнини от отпадните води
АСО има дългогодишен опит в разработката на технологии за сепариране на петролни продукти и органични мазнини от отпадните води. Задълбочените проучвания и прецизен инженеринг гарантират напълно изпитани продукти и качство, което удовлетворява всички международни стандарти. АСО предлага каломаслоуловители и мазнинозадържатели от стоманобетон, чугун, стомана и PE-HD.

 повече


WELLE_1
Пречиствателни станции за битови отпадни води
Лице в лице с проблема за намаляващите запаси от питейна вода, АСО разработи локални пречиствателни станции, които функционират на принципа на аерация, филтрация и биологично пречистване. Изключително подходящо решение за еднофамилни къщи, хотели или производствени сгради, където няма възможност за заустване на отпадните води в канализацията.

 повече


rigo_products
Дренажни системи
Система за отвеждане и съхранение на вода под земята.

 повече


[ Начало | Продукти | Услуги | Контакти | За компанията | Карта на сайта | ACO Group ]

© ACO Building elements Ltd.