Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Bulgaria на 20 години!

Юбилеят си отпразнувахме заедно с над 200 гости - представители на водещи архитектурни и проектантски бюра, строителни компании и инвеститори.

Признателни сме на своите партньори за успешното сътрудничество и професионализъм, които ни помагат да въвеждаме и налагаме на българския пазар иновативни системи и решения за отводняване.

Като една от най-иновативните watertech компании в света, следваме мотото ACO. we care for water, гледаме към бъдещето и разработваме иновативни и устойчиви решения. Продължаваме да се ангажираме с каузи и доброволчески инициативи с грижа за водата.

Важна част от нашата работа и мисия е ACO Academy - платформа за диалог между професионалисти в строителството. Благодарение на интерактивния шоурум и модерните пространства за дискусии и презентация, които предлага новата ни локация, не спираме да развиваме визията си за устойчиви решения.

Footer

За нас

Силен бранд в целия свят. АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Научете повече...

ACO по света

ACO има свои офиси в над 40 държави и над 30 производствени бази на шест континента.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

ул. Челопешко шосе 36, София

t: 0700 20 900 | e: office@aco.bg


Контакти

TOP