ACO Bulgaria

ACO Solutions for Residential areas

Подпомагаме създаването на модерно и функционално жилищно строителство. Нашата богата гама от продукти помага да се осигурят решения в отговор на всички функционални и естетични изисквания за управление на водите вътре и извън сградите.

 

 

Запознайте се с разнообразието от решения и приложения

ACO Solutions for Hotels and Resorts

Подпомагаме създаването на емблематични хотели по света. ACO има дългогодишен международен опит в системните решения за хотели.  Богатото ни портфолио от продукти и услуги предлага приложение в 8 различни зони на хотела.

Научете повече и разгледайте вдъхновяващи проекти

ACO Urban Surface Design

Подпомагаме създаването на градската среда на бъдещето. Инфраструктурата и озеленените площи дефинират атмосферата на града. Решенията от ACO допринасят за създаването на устойчива и естетична жизнена среда в градовете. 

Запознайте се с архитектурни концепции за градски части

ACO Infrastructure Solutions

Подпомагаме създаването на модерни и сигурни магистрали, тунели и мостове. Като пазарен лидер с дългогодишен международен опит АСО предлага иновативни решения за управление на повърхностни води от магистрали, тунели, мостове и пътища. 

Разгледайте иновативни решения и светновни тенденции

Имате въпрос? askACO

Свържете се с нашия екип от търговски и технически специалисти. Заедно ще открием най-доброто решение за Вашия проект.

Намерете контакт

ACO. creating the future of drainage

Системите на АСО осигуряват решения за отводняване на околната среда на бъдещето

За да посрещнем екстремните метеорологични явления, които все по-често наблюдаваме, са необходими комплексни и детайлни концепции за отводняване. АСО постига това с интелигентни решения, които работят в две посоки: защитават хората от водата и обратно - водата от хората.

Виждаме пазара през очите на клиентите си, идентифицираме се с нуждите им и създаваме решения, които отговарят на желанията им. Ние сме лидери на пазара с голям международен опит и цялостен местен подход.

TOP