Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Хотел Hyatt Regency София

Hyatt Regency Sofia е първият хотел от веригата в България.  Намира се в сърцето на града, с лице към забележителната катедрала „Александър Невски“. Идеален за опознаване на модерен град, заобиколен от автентична история. Хотелът е разположен на пешеходно разстояние от много културни институции и туристически атракции в София в столицата. Заобиколени от храмове и църкви, които датират от Римската Империя, посетителите могат да изследват богатата история, която София може да предложи.

ACO предлага решения за множество приложения в сградата, осигурявайки ефективна цялостна система за управление на водите в съответствие с архитектурните и функционални изисквания от самия връх на сградата до подземните зони за паркиране и обслужване.

  • Цялостно решение за отводняване на сгради от покрива до сутерена
  • Специално отводняване на покрива с функция за отопление против замръзване в съответствие с местните климатични и функционални изисквания
  • Безпрепятствена повърхност и оптимална защита за границите на сградата
  • Дизайнерско отводняване за баня
  • Хигиенично отводняване за кухня
  • Отводняване на подземен паркинг

Галерия

ACO продукти:

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бранд в целия свят. АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Научете повече...

ACO по света

ACO има свои офиси в над 40 държави и над 30 производствени бази на шест континента.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

ул. Челопешко шосе 36, София

t: 0700 20 900 | e: office@aco.bg


Контакти