Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

пл. Жени Патева, Бургас

Реконструкцията на пл. Жени Патева предвижда пълна реконструкция на пространството, при съобразяване с наложилите се пешеходни връзки и съществуващата алейна структура. Целта е местата за отдих и обособената зона за детска площадка да станат още по-зелени и много по-посещавани, като са бъдат въведени и мерки за постигане на достъпна среда.

Галерия

АСО подпомага това с функционално и естетично отводняване ACO SlotDrain. Архитектът на проекта избира системата, тъй като тя дава възможност за ефективно отвеждане на повърхностните води от зоната на площада. Едновременно с това, видимата част на отводняването е дискретен тесен слот, който не нарушава визуално линията на настилката. Системата осигурява също така и оптимален комфорт и сигурност при преминаване.

Downloads

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бранд в целия свят. АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Научете повече...

ACO по света

ACO има свои офиси в над 40 държави и над 30 производствени бази на шест континента.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

ул. Челопешко шосе 36, София

t: 0700 20 900 | e: office@aco.bg


Контакти