Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

пл. Руски паметник, София

Площад „Руски паметник“ е едно от знаковите места за столицата, както и натоварено кръстовище, където се пресичат автомобилен, релсов, тролейбусен и пешеходен трафик. Реконструкцията на кръстовището включва както осигуряване на безпроблемно движение, така и облагородяване на прилежащите тротоари и зелени площи. За първи път в България е изградено и озеленено трамвайно трасе като част от проекта за създаване на благоприятна градска среда. АСО подпомага функционалността и естетичната градска среда на площада с иновативни решения за повърхностно отводняване и капаци за шахти. 

Галерия

В зоната на тротоарите и пешеходните участъци са инсталирани капаци за достъп ACO Uniface covers. Системата предлага възможност за вграждане на настилката в рамката на капака, което позволява естетична и дискретна визия, като едновременно с това гарантира оптимална функционалност и комфорт при преминаване. По този начин достъпът до шахтите за уличното осветление и комуналните дружества е осигурен, без това да прекъсва линията на настилката. В уличното платно са инсталирани самонивелиращи се капаци за ревизионни шахти ACO Multitop, които осигуряват равна повърхност, дълготрайност, максимален комфорт и сигурност при преминаване. По външния диаметър на кръговото кръстовище, където е необходимо точково отводняване, са инсталирани чугунени дъждоприемни решетки ACO Multitop със секретно заключване.

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бранд в целия свят. АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Научете повече...

ACO по света

ACO има свои офиси в над 40 държави и над 30 производствени бази на шест континента.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

ул. Челопешко шосе 36, София

t: 0700 20 900 | e: office@aco.bg


Контакти