Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Околовръстен път София, Младост - Тракия

Изграждане на Софийски околовръстен път в участъка от пътен възел „Цариградско шосе“ до пътен възел „Младост“ от км 35+260 до км 41+340. Участъкът е част и продължение на Южната дъга на Софийския околовръстен път и осъществява връзката между АМ „Струма“, АМ „Тракия“ и АМ „Хемус“ и поема освен транзитното движение и много голям градски трафик.

Към референцията

Комплекс GORA

Комплекс от жилищни и офис сграда, с подземни гаражи в кв.Кръстова вада, гр.София. GORA e жилищен комплекс с площ от 13 000 кв.м, от които 10 000 кв.м са озеленени и се ползват като парк от собствениците на домове. Жилищните сгради са четири, шахматно разположени, само с 62 жилищни единици, във височина са разгънати стъпаловидно, така че от всеки имот има панорамна гледка към Витоша.

Към референцията

Garitage park, София

Garitage Park е мащабен жилищен и бизнес комплекс, разположен над 160 000 m2 в подножието на Витоша и в непосредствена близост до Околовръстен път София. Проектът включва модерни офис сгради, жилищен комплекс, училище, спортен център, търговска зона и парко-места за 4500 автомобила. Проектът е отличен със международен сертификат BREEAM Communities за социална, икономическа и екологична устойчивост.

Към референцията

Хотел Hyatt Regency София

Hyatt Regency Sofia е първият хотел от веригата в България. Намира се в сърцето на града, с лице към забележителната катедрала „Александър Невски“. ACO предлага решения за множество приложения в сградата, осигурявайки ефективна цялостна система за управление на водите в съответствие с архитектурните и функционални изисквания от самия връх на сградата до подземните зони за паркиране и обслужване.

Към референцията

бул. Цар Освободител

Бул. Цар Освободител е основно транспортно трасе на столицата, свързващо две от най-натоварените кръстовища в София – „Орлов мост“ и „Софийски Университет“. Освен интензивен автомобилен трафик, в зоната преминават и голям брой пешеходци, поради съседството с парка, метростанция СУ „Св. Климент Охридски“, публични и административни сгради със знакова за столицата архитектура.

Към референцията

Capital Fort, София

Capital Fort e офис сграда клас А и най-високата сграда в България - с 28 етажа и два подземни паркинга с 750 паркоместа. Модерната архитектура на проекта се превръща в знакова за силуета на столицата. Интериорът и функционалността на сградата и наличнието на ресторанти и разнообразие от услуги са притегателни за водещи международни компании.

Към референцията

Sense Design Hotel, София

Дизайнерският хотел Sense е разположен в сърцето на София, само на няколко крачки от парламента и храм-паметник „Свети Александър Невски“. Открит е през 2013 г. след реконструкцията на класическа жилищна сграда в модерен хотел. Проектът изисква съвместимост на решенията за отводняване със съществуващите инсталации на сградата.

Към референцията

Тунел "Ечемишка", АМ "Хемус"

АСО подпомага проекта по модернизиране на тунела с решения за премахване на течности и опасни вещества от пътната настилка, в случай на инцидентен разлив. Основен фокус на проекта е гарантиране на оптимална сигурност на автомобилния трафик, преминаващ през тунела, защита на околната среда и защита в случай на пожар.

Към референцията

Хотел Intercontinental, София

Емблематичният за столицата хотел с лице към фасадата на парламента е придобит от веригата хотели Intercontinental. Отличната локация и превъзходната гледка към катедралата „Свети Александър Невски“, InterContinental е един от най-луксозните хотели в София. АСО участва в модернизацията на хотела с висококачествени решенния за отводняване на баня.

Към референцията Download

АМ Тракия

ACO подпомага рехабилитацията на АМ Тракия със системно решение за надлъжно отводняване на пътното платно, както и мостови водоприемници и колекторна система за виадукти.

Към референцията

Footer

За нас

Силен бранд в целия свят. АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Научете повече...

ACO по света

ACO има свои офиси в над 40 държави и над 30 производствени бази на шест континента.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

ул. Челопешко шосе 36, София

t: 0700 20 900 | e: office@aco.bg


Контакти

TOP