Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO DRAIN® Multiline Seal in - водоплътно линейно отводняване

Серия водоплътно отводняване ACO DRAIN® за изискванията на бъдещето за управление на дъждовни води. Уникалната комбинация на улей от полимербетон от ACO от и стандартно интегрирано уплътнение създава първия изцяло водоплътен отводнителен улей, който отговаря на изискванията на EN 1433: 2002. Много добавена стойност. Новият стандарт на бъдещето от ACO: ACO DRAIN® Multiline Seal in.

Системата ACO DRAIN® Multiline може да се използва за приложения и предлага на надеждно решение за пешеходни и трафик зони, както и за индустриални проекти.


Предимства на системата

Серията Multiline е призната от професионалистите по целия свят със своите характеристики. Интегрираното уплътнениеправи най-добрата серия отводнителни улеи още по-добра и готова да отговори на бъдещите изисквания за управление и пречистване на повърхностни води.

Описание на продукта

  • Тяло от полимербетон, което се отличава със здравина, устойчивост на атмосферни влияния и химикали, непропускливост и гладка повърхност, която допълнително засилва самопочистващия ефект на V-образната форма
  • Свобода на дизайна благодарение на различни ширини, дълбочини, защитни ръбове, аксесоари и класове на натоварване
  • Най-широката гама от решетки, изработени от чугун, неръждаема или поцинкована стомана и пластмаса
Здраво отводнително тяло

Оптимизираната геометрия прави тялото на улея още по-здраво. Това се отразява положително на специфичните предписания за инсталация според приложението. Качеството
на бетона за фундиране се намалява на C 12/15 за класове на натоварване от A15 до C250.

Подобрено самопочистване

Благодарение на V-профила на сечението, равния преход в зоната на фугата и гладката повърхност на полимербетона ACO, самопочистващият ефект на канала сега работи още по-добре.

Доказано лесна работа

Продуктите от полимербетон на ACO са по-леки техните бетонови еквиваленти със същата товароносимост: това осигурява значително предимство при складиране, транспортиране и монтаж.

Бърза инсталация отгоре

Простата plug-in система остава същата - нищо в изпробвания и доказан метод не е променено.

Разнообразие от решетки

В комбинация с различните варианти за решетки ACO Drainlock имате свобода на идеите си да придадете уникален характер на линейното отводняване.

Полимербетон от АСО

Благодарение на висококачествения полимербетон, материал с дълбочина на проникване на вода 0 mm, целият отводнителен клон е
водоплътен.