Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Услугите на АСО - още едно предимство към отличните системни решения

Ние сме професионалисти във всички аспекти на управлението на повърхностни води. Винаги се радваме да предоставим международна си експертиза в услуга на нашите клиенти, както и на архитекти, проектанти и професионалисти в строителството.

Предлагаме разнообразие от услуги и консултации за всяка фаза на Вашия проект – от проектирането и спецификациите, до изграждането и поддръжката. Поставяме специален фокус на професионалното обучение на специалисти в областта на строителството.

Референтни проекти

Разгледайте реални технически решения от АСО в различни области на приложение.

Галерия с проекти

Като водещ производител на отводнителни системи ние сме щастливи да предоставяме нашите експертни познания на партньори и клиенти. Обогатяването на познанията е по-лесно от всякога заедно с АСО - онлайн удобно от работното място или от дома. Нашите уебинари се изготвят с цел да помогнат при решаването на предизвикателствата при планирането, монтажа, поддръжката и управлението на повърхностни и сградни води в различни области на приложение. Обхватът на допълнителните обучения се разширява непрекъснато въз основа на вашите отзиви.

ACO Live Webinars

Отводняване като елемент на визуалния дизайн. Почерпете вдъхновение от ACO Visualizer! Просто стартирайте конфигуратора на решетката, изберете желаното покритие на повърхността и тествайте решетката.

ACO Drain Визуализатор

Разгледайте колекцията ни от видеа обхващаща голямо разнообразие от продукти и системни решения.

ACO Видеотека

ACO Academy в София предлага богата програма от семинари и събития за участниците в строителния процес, на теми като съвременните иновации и тенденции, европейски и световни норми и стандарти за сигурност, екология и устойчивост.

Програма ACO Academy

Нашият екип от проектни специалисти Ви съветва за интегрирането на отводнителните системи в задачата Ви за планиране. Особено внимание се обръща на добавената стойност на интелигентните системни решения и не на последно място естетиката и цялостната визия на проекта.

ACO Design Team

Техническа подкрепа на обекта и супервизия по време на инсталация са част от услугите на АСО, които допълват високото качество на продуктите и гарантират сигурност и дълготрайност на изпълнението. Нашият технически отдел е на Ваше разположение.

ACO On Site Support