Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Academy

Добре дошли в ACO Academy!

АCO Academy стартира в Рендсбург, Германия и се развива в междунаро ден мащаб. С нарастващата динамика в строителния бизнес и съвременните изисквани я за качество, сигурност и устойчивост, професионалистите се нуждаят от своевременна и с интезирана информация за тенденциите и иновациите. През 2011 г. ACO Academy отваря врати и в София и предлага програма от семинари и събития за участниците в строителния процес, по време на които те имат достъп до иновациите в световен мащаб, съвременните тенденции, Европейските и световни норми и стандарти за сигурност, екология и устойчивост.

АCO Academy предлага не само актуална информация с практическа насоченост, но и фокус върху бъдещите предизвикателства и възможности. Освен събитията в сградата в София, годишната програма на ACO Academy включва и събития в цялата страна, с цел да обедини представителите на строителния бизнес в своята визия „Заедно за инфраструктура от ново поколение“.