Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Hyatt Regency Pravets Resort

Hyatt Regency Pravets Resort се намира на 50 км от София – лесно достъпен, само на 45 минути път с кола от магистрала Хемус и все пак далеч от ежедневния стрес на големия град.

Луксозният комплекс разполага с 244 помещения. От тях 211 са двойни стаи с изглед към езерото и планината. На разположение на гостите са и 22 Regency Suite апартамента. На петия етаж са разположени ексклузивни 9 панорамни апартамента, вицепрезидентски и президентски апартамент - всички с изглед към езерото.

Сградата на Hyatt Regency Pravets Resort е изцяло реновирана през пролетта на 2023 г. За изискания облик на хотела са предпочетени улеи от полимербетон в комбинация с решетка от неръждаема стомана.

Елегантните решения за отводняване на баня от АСО допълват естетичната визия на стаите, с комбинация от линейно и точково отводняване.

За оптимална безопасност и хигиена, в кухнята са инсталирани хигиеничните сифони и улеи на АСО от неръждаема стомана.

АСО предлага цялостни решения за всяка една зона на хотела - от входа до СПА центъра.

Image-ACO-Reference Pravets-vario
Image-ACO-Reference Pravets-easyflow
Image-ACO-Reference Pravets-sower-drain