Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Награди и отличия

Успехът и отличното представяне носят най-голямо удовлетворение, когато са постигнати в екип. ACO Group е отличена с много награди в различни сфери като качество на продуктите, дизайн, иновации и добър работодател. Разгледайте селекция от наградите, спечелени от ACO Group:

BaustoffMarkt-Oscar 2019

За втори път след 2011 ACO спечели една от най-престижните награди в строителната индустрия в Германия - BaustoffMarkt-Oskar. От 1982 г. тази награда се присъжда от икономическото списание baustoffmarkt като най-високото отличие за търговците на строителни материали. Жури от видни представители на сектора избира лист от 10 компании, които се състезават за "наградата на наградите". Тази година достойни конкуренти за АСО на финала са топ компаниите Ardex и Saint Gobain- Isover. Благодарни сме на всички наши клиенти за признанието за ежедневната ни комуникация, професионализма и компетентността на нашите служители.Footer

За нас

Силен бранд в целия свят. АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Научете повече...

ACO по света

ACO има свои офиси в над 40 държави и над 30 производствени бази на шест континента.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

ул. Челопешко шосе 36, София

t: 0700 20 900 | e: office@aco.bg


Контакти

TOP