Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Летище София

Летище София е един от първите проекти на ACO Bulgaria, като на него са приложени комплексни решения за отводняване.
ACO започва работа по проекта преди повече от 20 години, като и до ден днешен участва с интелигентни решения при реновациите и разширението му.
Благодарение на доказаната ефективност на техническите решения, изпълнени преди 20 години, АСО е предпочетеният партньор за отводняване на рульожките през 2023 година, като те са изпълнени с ACO Monoblock RD300, с клас на натоварване F900.
Продуктите на АСО доказват безупречните си качества и издържливост, като интересен пример за това е една от регулите с дължина 220 m, по която ежедневно преминават стотици кацащи самолети.
Линейното отводняване е изпълнено с три системи: ACO Multiline, ACO SK и ACO Monoblock, като всички продукти, доставени на летището са с клас на натоварване F900.
Системните решения на АСО отговарят напълно на високите стандарти за натоварване и хидравличен капацитет на най-натовареното летище в България.

Image-aco-reference-sofia-airport-monoblock
Image-aco-reference-sofia-airport-monoblock-lufthansa
Image-aco-reference-sofia-airport-multiline-3
Image-aco-reference-sofia-airport-monoblock-2