Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

ACO Drainlock. Have it your way.

Home And Living Mall Ekkersrijt, Son en Breugel, Netherlands

Креативност в ландшафтната архитектура. Решетките ACO Freestyle позволяват индивидуален дизайн на видимата част. Иновативната технология на производство на ACO, дава възможност на проектантите да сътворят собствен дизайн на решетката, който да кореспондира или акцентира цялостното оформление на площите. В проекта архитектът е използвал възможността за индивидуален дизайн на ACO Drainlock и е включил решетки кореспондиращи на дизайна на фасадата, за да постигне уникална синергия.

City center, Itzehoe, Germany

Eye Filmmuseum, Amsterdam, Netherlands
City center, Flensburg, Germany
  • Неограничени възможности за уникален дизайн на решетката по идея на архитекта
  • Най-голямото разнообразие на съществуващи дизайнерски решения
  • Възможности за комбинации с улеи ACO MultiDrain от полимербетон и ACO XtraDrain от композитен материал с широка гама размери, класове на натоварване и безболтово заключване

Toosby Torv ECCO, Bredebro, Denmark

Архитектът на централата на компания за производство на обувки в Дания е решил да подчертае предназначението на сградата, посредством отводнителната система.

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бранд в целия свят. АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Научете повече...

ACO по света

ACO има свои офиси в над 40 държави и над 30 производствени бази на шест континента.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

ул. Челопешко шосе 36, София

t: 0700 20 900 | e: office@aco.bg


Контакти