Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Wave Resort Поморие

Хотелската част разполага с 450 стаи. Особено внимание обърнахме на санитарните помещения, в които заложихме на линейни отводнители от неръждаема стомана с вертикално оттичане. Предизвикателство беше ограничената строителна височина в помещенията и желанието на строителя за решение от ACO, позволяващо директна връзка с окачена канализация. Хотелът разполага със СПА център с площ близо 2500 кв.м с вътрешен басейн. Цялата зона беше отводнена с линейни отвдонители от неръждаема стомана от серията ShowerDrian C в индивидуални размери, които изцяло кореспондират с изискванията на интериорните дизайнери. За масажните зали и зоните за кални процедури намерихме решение за събиране на маслата и седиментите в специален сепаратор, произведен по поръчка, за да отговаря на изискванията.Комплексът включва шест ресторанта, чийто кухни отводнихме с улеи от неръждаема стомана с повишение хигиенични характеристики ACO Box Channels. За да осигурим абсолютна безсопасна работна среда за служителите, улеите са окомплектовани с противоплъзгащи решетки. Важно условие за правилното функциониране на рестораните са мазнинозадържателите. При тях заложихме на серията ACO Lipumax P от полиетилен за подземен монтаж. Мазнинозадържателите на ACO са напълно автоматизирани, което позволява да бъдат почиствани без миризми и да не се нарушава комфортът на гостите.
Паркинг на хотела е отводнен с улеи от композитен материал ACO XtraDrain с чугунени решетки и е използван каломаслоуловител от серията Oleopator P. В техническите помещения, както и в прилежащите зони около хотела са използвани капаци за достъп в различни размери за вътрешно и външно приложение с възможност за вграждане на настилка.
На централния вход поставихме изтривалка ACO Vario, която беше изработени по индивидуални размери, зададени от проектантите.

Открити площи

ACO-Reference-project-Wave-resort-terrace-drainage
ACO-Reference-project-Wave-resort-terrace

Спа зона

ACO-Reference-project-Wave-resort-spa-access-cover
ACO-Reference-project-Wave-resort-spa
ACO-Reference-project-Wave-resort-spa-point-drainage
ACO-Reference-project-Wave-resort-Uniface-cover