Кухня
Професионалните кухни са силно натоварена среда с потенциално мокри и мазни подови повърхности, поради обилното количество течности, както при процеса на готвене, така и при почистване. Много често тези течности са горещи. Отпадните води потенциално съдържат мазнини, които не могат да бъдат отведени в канализационната система, тъй като могат да причинят запушване. В комбинация, тези фактори се отразяват на безопасността на храните, оперативните разходи и сигурността на персонала.
Безопасност на храните
Безопасността на храните може да бъде сериозно застрашена при лошо отводняване или третиране на отпадните води. Решенията на АСО са разработени за ефективно и сигурно управление на водите. Проектираме нашите системи със специален фокус върху минимизирането на риска от замърсяване.
Управление на разходите
Управлението на разходите в основен фактор в съвременния бизнес. Оборудването в кухнята, включително отводняването и системите за отделяне на мазнини трябва да изпълняват своето предназначение с ниски разходи за поддръжка през целия период на експлоатация. Системите на ACO за отводняване и пречистване са разработени така, че предлагат лесна поддръжка, с което намаляват свързаните с това разходи и увеличават хигиенната функционалност.
Здраве и сигурност
Намаляването на рисковете от злополуки в работна среда е от основно значение за всяка професионална кухня. Отводнителна система, която подобрява безопасността за здравето по време на почистване, изпразване и оперативни дейности и едновременно с това гарантира хигиена, е от първостепенна важност.