Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Работа в извънредно положение


Уважаеми клиенти и партньори,

Бихме искали да Ви информираме, че през периода на извънредно положение във връзка с Covid-19 нашите продукти и услуги са на Ваше разположение:

  • Планирали сме складови наличности, с цел ефективно изпълнение на поръчки и доставки. ACO Group разполага с над 30 собствени производства по света, което гарантира възможността ни да изпълняваме успешно доставки;
  • Складът работи за предаване на стока при пълни мерки за безопасност и при предварителна уговорка;
  • Всички членове на екипа са на Ваше разположение на мобилен телефон, е-мейл, видео-разговор или друг предпочитан от Вас начин за дистанционна комуникация. Не се колебайте да се обръщате към нас за технически или търговски консултации, както и всякаква друга подкрепа за Вашите проекти!

Всички предприети от нас мерки са с цел да подкрепим Вашите проекти, като едновременно с това не пренебрегваме мерките за безопасност и допринасяме за ограничаване на разпространението на вируса и защита на обществото.

Свържете се с нас на е-мейл или телефон, които ще откриете в секция Контакти или се обадете на 0879 461 626.

ACO. we care for water

Footer

TOP

За нас

Силен бранд в целия свят. АСО гарантира професионално отводняване, икономично пречистване, контролирано освобождаване и повторно използване на водите.

Научете повече...

ACO по света

ACO има свои офиси в над 40 държави и над 30 производствени бази на шест континента.

Контакти

ACO Building elements Ltd.

ул. Челопешко шосе 36, София

t: 0700 20 900 | e: office@aco.bg


Контакти